Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Betaalmogelijkheden

IDEAL (gratis)

Wanneer u kies voor betaling met iDEAL dient u als eerste stap uw bank te selecteren (Rabobank, ABN AMRO, Postbank etc.). Hierna wordt u doorgestuurd naar de betaalomgeving van uw bank waar u de betaalopdracht kunt voldoen. De betaling wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Toolnation wordt geïnformeerd wanneer de betaling is afgerond.

Let op: Bestellingen worden pas in behandeling genomen als de betaling is ontvangen.


Vooruitbetaling per bank (gratis)

Wanneer u kiest voor vooruitbetaling per bank dan ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling, een mail met het ordernummer en het te betalen bedrag en instructies voor de overschrijving.
U heeft 8 dagen de tijd om de betaling te voltooien via de betaalgegevens van MultiSafepay. Als de betaling niet binnen deze 8 dagen is voldaan, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

In de mail van MultiSafepay hebt u ook de mogelijkheid om alsnog een andere betaalmethode te kiezen zoals bijvoorbeel iDEAL.


Let op: Houdt bij vooruitbetaling per bank rekening met een (mogelijk) langere levertijd. Bestellingen worden pas in behandeling genomen als de betaling is ontvangen.


PayPal (gratis)

Wij bieden u via Paypal en Ogone de mogelijkheid om via uw creditcard of met uw PayPal saldo te betalen. U wordt automatisch doorgestuurd naar de betreffende betaalomgeving wanneer u een van deze optie(s) heeft gekozen.
Betalingen die worden gedaan via PayPal of creditcard hebben een doorlooptijd van 1 tot 3 werkdagen.

Let op: Houdt bij vooruitbetaling per bank rekening met een (mogelijk) langere levertijd. Bestellingen worden pas in behandeling genomen als de betaling is ontvangen. Klanten die kiezen voor betaling via PayPal dienen hun order te annuleren via onze klantenservice en niet via PayPal.


Creditcard (gratis)

Wij bieden u via Paypal en Multisafepay de mogelijkheid om via uw creditcard of met uw PayPal saldo te betalen. U wordt automatisch doorgestuurd naar de betreffende betaalomgeving wanneer u een van deze optie(s) heeft gekozen.
Betalingen die worden gedaan via PayPal of creditcard hebben een doorlooptijd van 1 tot 3 werkdagen.

Creditcard betalingen kunnen worden voldaan via VISA, MasterCard, American Express of Maestro.

Let op:
Houdt bij vooruitbetaling per bank rekening met een (mogelijk) langere levertijd. Bestellingen worden pas in behandeling genomen als de betaling is ontvangen.


Bancontact/ Mister Cash (gratis)

Belgische rekeninghouders kunnen bij online-aankopen gebruik maken van Bancontact/ Mister Cash in combinatie met de bankpas. Betalingen via Mister Cash is mogelijk bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank, en VDV Spaarbank.

Let op: Bestellingen worden pas in behandeling genomen als de betaling is ontvangen.


Giropay (gratis)

Duitse rekeninghouders kunnen met Giropay snel en veilig betalen via het online-betaalsysteem van hun bank of Sparkasse. Hiervoor zijn de PIN en TAN van uw online-banking vereist. Betalingen tot €30,- kunnen worden voldaan zonder TAN.

Let op: Bestellingen worden pas in behandeling genomen als de betaling is ontvangen. 


Klarna 

Bestel nu, betaal achteraf met Klarna. Met Klarna is het mogelijk om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling achteraf te betalen. 

Let op: Bestellingen die na 90 dagen nog niet (volledig) zijn verwerkt worden automatisch door ons systeem geannuleerd.


Betaal contant in winkel

Wanneer u bij verzendmethode kiest voor ophalen in Beek kunt u ervoor kiezen de bestelling in de winkel af te rekenen. Dit kan zowel contant als ook met pin.

Let op: Houdt bij verzendmethode ophalen in Beek rekening met een extra levertijd van 2 werkdagen. 


> Algemene voorwaarden