Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Garantievoorwaarden

Particuliere klanten, 2 jaar wettelijke garantie.

Voor particuliere klanten geldt een wettelijk vastgestelde garantieperiode van 2 jaar. Let op: voor de wettelijke garantie is het aanleveren van de factuur van uw aankoop verplicht. De garantietermijn gaat in op de factuurdatum van het artikel. Wij adviseren om uw machine na ontvangst (indien mogelijk) altijd te registreren bij de betreffende fabrikant. Op deze manier zijn uw aankopen bekend bij de fabrikant en zijn eventuele garantieclaims makkelijker te verwerken.

Zakelijke klanten, 1 jaar wettelijke garantie.

Voor zakelijke klanten geldt een wettelijk vastgestelde garantieperiode van 1 jaar. Let op: voor de wettelijke garantie is het aanleveren van de factuur van uw aankoop verplicht. De garantietermijn gaat in op de factuurdatum van het artikel. Wij adviseren om uw machine na ontvangst (indien mogelijk) altijd te registreren bij de betreffende fabrikant. Op deze manier zijn uw aankopen bekend bij de fabrikant en zijn eventuele garantieclaims makkelijker te verwerken.Extra garantie van bij Toolnation:

Verlengde garantie, tot maximaal 5 jaar!

Doordat Toolnation officieel dealer is van merken zoals Bosch, DeWalt, Festool, Fein, Milwaukee, Metabo, Mafell en Makita kunt u bij ons gebruik maken van een verlengde garantie tot maximaal 5 jaar. Dit kan afhankelijk van het artikel en merk 1, of 2 jaar zijn boven op de wettelijke garantie van 1 of 2 jaar, na registratie bij de fabrikant. De maximale garantie staat bij elk artikel vermeld. 

Voorwaarden verlengde garantie:

  • Registreer uw machine binnen 30 dagen bij de betreffende fabrikant om de verlengde garantie te activeren en het garantiecertificaat door de fabrikant te ontvangen.
  • Bij een eventuele garantieclaim dient u het garantiecertificaat naar ons door te sturen.
  • Indien uw registratie niet binnen 30 dagen is voltooid, dan vervalt helaas uw verlengde garantie.
  • De verlengde garantie geldt alleen voor producten aangekocht vanaf 01-09-2018.
  • De exacte garantieperiode van het product staat bij elk artikel uitzonderlijk vermeld.
  • Let op: bij Festool vervalt na 36 maanden de verzekering voor reparatiekosten en diefstal.
  • De verlengde garantie is niet van toepassing op hogedrukreinigers, machines met verbrandingsmotor en luchtgereedschap.

Registratie voor de verlengde garantie.

U dient de aangekochte artikelen binnen 30 dagen te registreren om de verlengde garantie te activeren. Klik onderstaand op de betreffende fabrikant van het artikel dat u wilt registreren. U wordt dan doorverwezen naar de website van de fabrikant.

 Bosch gereedschap   DeWalt gereedschap Hitachi gereedschap Mafell gereedschap Flex-tools

     Panasonic gereedschaphitSpitpaslode gereedschapRems gereedschap


Reparaties tijdens de garantieperiode

Indien uw artikel defect raakt binnen de garantieperiode kunt u gebruik maken van onze reparatie-service.
De voorwaarden vermeld op onze pagina reparaties en ruilen en retouren dienen hiervoor in acht te worden gehouden.

Let op: wij zullen uw aanvraag binnen 14 werkdagen in behandeling nemen. Als wij uw aankoop voor reparatie naar de fabrikant moeten sturen of speciale onderdelen besteld moeten worden dan kan een reparatie meer tijd in beslag nemen. We doen ons uiterste best u hiervan zo goed mogelijk op de hoogte te houden.


Aanvullend advies

Belangrijk voor u als klant is dat u bij ons aankopen doet met volledige garantie bij een officiële dealer. In de praktijk blijkt namelijk dat via diverse webshops artikelen worden aangeboden voor lagere prijzen. Dit zijn meestal machines uit het buitenland die worden omgebouwd. Hierdoor kunnen storingen of zelfs brand ontstaan. Garantie van fabrikanten op deze artikelen is er meestal niet of max. 6 maanden. Verzeker u er daarom altijd van dat u bij een officiële dealer uw aankopen doet, zoals bij Toolnation.