Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Registratie voor garantie en verlengde garantie tot max. 5 jaar.

U dient aangekochte artikelen binnen 30 dagen te registreren bij Makita. Hiervoor maakt u eerst een account aan bij Makita. Na registratie vullen wij de garantie automatisch aan tot max. 5 jaar. Hier hoeft u niks voor te doen. bewaar wel altijd uw factuur en garantiebewijs goed.Garantievoorwaarden

Particuliere klanten, 2 jaar wettelijke garantie.

Voor particuliere klanten geldt een wettelijk vastgestelde garantieperiode van 2 jaar. Let op: voor de wettelijke garantie is het aanleveren van de factuur van uw aankoop verplicht. De garantietermijn gaat in op de factuurdatum van het artikel. Wij adviseren om uw machine na ontvangst (indien mogelijk) altijd te registreren bij de betreffende fabrikant. Op deze manier zijn uw aankopen bekend bij de fabrikant en zijn eventuele garantieclaims makkelijker te verwerken.

Zakelijke klanten, 1 jaar wettelijke garantie.

Voor zakelijke klanten geldt een wettelijk vastgestelde garantieperiode van 1 jaar. Let op: voor de wettelijke garantie is het aanleveren van de factuur van uw aankoop verplicht. De garantietermijn gaat in op de factuurdatum van het artikel. Wij adviseren om uw machine na ontvangst (indien mogelijk) altijd te registreren bij de betreffende fabrikant. Op deze manier zijn uw aankopen bekend bij de fabrikant en zijn eventuele garantieclaims makkelijker te verwerken.


Verlengde garantie, tot maximaal 5 jaar!

Doordat Toolnation officieel dealer is van Makita kunt u bij ons gebruik maken van een verlengde garantie tot maximaal 5 jaar. Dit kan afhankelijk van het artikel en merk 1, of 2 jaar zijn boven op de wettelijke garantie van 1 of 2 jaar, na registratie bij de fabrikant. De maximale garantie staat bij elk artikel vermeld. 

Voorwaarden verlengde garantie:

  • Registreer uw machine binnen 30 dagen bij Makita om de verlengde garantie te activeren en het garantiecertificaat te ontvangen.
  • Bij een eventuele garantieclaim dient u het aankoopbewijs (factuur) en het garantiecertificaat naar ons door te sturen.
  • Indien uw registratie niet binnen 30 dagen is voltooid, dan vervalt helaas uw verlengde garantie.
  • De verlengde garantie geldt alleen voor producten aangekocht vanaf 01-09-2018.
  • De exacte garantieperiode van het product staat bij elk artikel uitzonderlijk vermeld.
  • De verlengde garantie is niet van toepassing op hogedrukreinigers, machines met verbrandingsmotor en luchtgereedschap.

Reparaties tijdens de garantieperiode

Indien uw artikel defect raakt binnen de garantieperiode kunt u gebruik maken van onze reparatie-service.
De voorwaarden vermeld op onze pagina reparaties en ruilen en retouren dienen hiervoor in acht te worden genomen.

Let op: wij zullen uw aanvraag binnen 14 werkdagen in behandeling nemen. Als wij uw aankoop voor reparatie naar de fabrikant moeten sturen of speciale onderdelen besteld moeten worden dan kan een reparatie meer tijd in beslag nemen. We doen ons uiterste best u hiervan zo goed mogelijk op de hoogte te houden.


Aanvullend advies

Belangrijk voor u als klant is dat u bij ons aankopen doet met volledige garantie bij een officiële dealer. In de praktijk blijkt namelijk dat via diverse webshops artikelen worden aangeboden voor lagere prijzen. Dit zijn meestal machines uit het buitenland die worden omgebouwd. Hierdoor kunnen storingen of zelfs brand ontstaan. Garantie van fabrikanten op deze artikelen is er meestal niet of max. 6 maanden. Verzeker u er daarom altijd van dat u bij een officiële dealer uw aankopen doet, zoals bij Toolnation.