Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Wie zijn wij?

Toolnation.nl & Dirks Machines

Toolnation.nl is online shop en onderdeel binnen handelsonderneming Dirks BV dat zich richt op de verkoop van kwaliteitsgereedschappen aan particulieren en bedrijven.

Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met het leveren van gereedschappen binnen de bouw-, automotive-, en industrie sector. Naar aanleiding van de steeds grotere vraag van particulieren die op zoek zijn naar kwaliteitsgereedschap, hebben wij besloten ons assortiment ook aan de particuliere klant aan te bieden via Toolnation.nl.

Ons doel is de klant een leveringsgamma aan te bieden dat informatief, prijstechnisch en kwalitatief in evenwicht is. We proberen een totaal assortiment aan te bieden voor elke toepassing. U komt daardoor bekende maar ook minder bekende merken tegen, maar wij garanderen u dat alles van uitstekende kwaliteit is. Alle producten die wij verkopen zijn geselecteerd om het beste te bieden voor iedere toepassing.

Toolnation beschikt daarbij ook over een eigen service-, reparatiewerkplaats die zowel herstelwerkzaamheden alsmede garantiereparaties zelf mag uitvoeren (afhankelijk van merk en product).

Heeft u vragen?
Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.


Toolnation (online shop)

Contact
Klantenservice: bereikbaar via contactformulier.
Supportlijn: 085 237 15 00
Bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur

Distributiecentrum (let op: dit is geen bezoekadres)
Aziëlaan 8 
6199 AG Maastricht Airport
Nederland
KvK nummer: 63437775