Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Over ons

Toolnation is de online shop, en onderdeel van handelsonderneming Dirks BV. Dirks Machines, de winkel die gevestigd is in Beek (NL) heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het leveren van machines en gereedschappen binnen de bouw, automotive en industriesector. Doordat de vraag van particulieren die kwaliteitsgereedschap en machines steeds groter werd, heeft Dirks Machines Beek / Handelsonderneming Dirks B.V. besloten het assortiment uit te breiden waarbij we naast onze zakelijke klanten ook particuliere klanten kunnen voorzien van kwaliteitsgereedschap en machines. 

Welk merk of type gereedschap of machine u ook zoekt, de kans is groot dat u het bij Toolnation gaat vinden, en in de meeste gevallen ook voor de beste prijs. Wij bieden bij Toolnation een assortiment dat zowel informatief, prijstechnisch als ook kwalitatief in evenwicht is. U vindt bij ons niet alleen de bekende merken gereedschap en machines van o.a. BoschMakitaMilwaukeeDewaltHikoki en Festool, maar ook de minder bekende merken. Wij streven ernaar een aansluitend aanbod te bieden voor iedere professional, klusser en doe-het-zelver! Alle producten die wij verkopen zijn geselecteerd om het beste te bieden voor iedere toepassing. > Alle merken


Contact

Klantenservice: Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina voor meer informatie. > Naar de klantenservice
Supportlijn: 085 237 15 00
Bereikbaar: Maandag t/m vrijdag, 09:00 tot 12:00


Toolnation (Online Shop | Distributiecentrum)

Aziëlaan 8 
6199 AG Maastricht Airport
Nederland

Let op: Dit is het Toolnation distributiecentrum en is dus GÉÉN bezoekadres!


Showroom & Afhaallocatie (Dirks Machines Beek)

Dirks Machines Beek
Prins Mauritslaan 120-124
6190 AB Beek

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 17:00
Zaterdag: 09:00 tot 12:00

Let op: U kunt in onze winkel enkel bestellingen afhalen die u via Toolnation heeft besteld (en waarbij u heeft aangegeven 'Ophalen in Beek'). Wanneer u voor deze optie heeft gekozen sturen wij u een mail wanneer uw bestelling klaar staat. Als u nog geen bericht heeft ontvangen staat uw bestelling nog niet klaar!